LGBT destekçisi zalimler!


Son yıllarda  LGBT yandaşları, ''Onur yürüyüşü'' isimli müstehcen yürüyüşler yapıyor, sevginin cinsiyeti olmadığı, aynı cinsiyetteki bireylerin cinsel ilişkiye girmesinin çok normal olduğu iddia ediliyor. Bu itikadın yayılması için bazı belediyeler  #Pride2019 etiketiyle destek veriyor. Slogan olarak ''Sevgi kazanacak, karanlığa hayır, nefrete hayır'' gibi şeyler kullanıyorlar. Birkaç örnek;

Didim Belediyesi (CHP - Ahmet Deniz Atabay): ''Dünya bütün renkleriyle güzel. Nefrete inat, sevgi kazanacak.''


Fethiye Belediyesi (CHP - Alim Karaca): Karanlığa karşı gök kuşağı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi (CHP - Tunç Soyer): ''Önümüzdeki senelerde birlikte yürümek dileğiyle, LGBT + Onur haftası kutlu olsun.''


Bu paylaşımı yapanların ağzından çıkanı kulakları duymuyor. Fıtratı karanlık, günahı aydınlık olarak gösteriyorlar. Yani ''Lut kavmi evimiz, Şeytan babamız'' demiş oluyorlar lakin farkında bile değiller. Sevgi, aydınlık, onurluluk ambalajıyla sundukları şey aslında dışkının kakaolu pasta olarak lanse edilmesi.

Peki, İslam ne diyor bu konuda?

Kuranı kerim insanların itikadını, nasıl düşünmesi gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini düzenleyen hayat kitabıdır. İnsanın doğumundan ölümüne kadar ve ölümden sonra yaşayacağı durumlara kadar bilmemiz gereken her şeyi açıklar. Her şeye cinsellik de dahildir.

Cinsellik insanın fıtri ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyacın giderilmesi, karşı cinsle hayat arkadaşı olmak, yollarını birleştirmekle mümkündür. Geçici hevesler, farklı fanteziler insanı gerçekte mutlu etmez. Gerçek mutluluk için hoşuna giden karşı cinsle evlenmek gerekir. İnsanı yoktan var eden rabbimiz, bu ihtiyaca göre bizi yarattığı için emirleri de bu yönde vermiştir. Bizi bizden daha iyi tanıdığı için mutlu olmamız için gerekenleri Kuranda haber vermiştir.

Ayetlerde insanın bir erkek ve bir kadından türediği yazar. 📄"Ey insanlar, sizi bir erkek ve bir kadından yarattık.." [49/Hucurat 13] Üçüncü bir cinsiyet olmadığı için Lut kavminin erkek erkeğe ilişkileri kınanmış, kadınlardan uzaklaşmaları eleştirilmiştir. O zamana kadar yaşayan hiçbir insanda bu amel görülmemiştir.

Lut, kavmine şöyle demişti: ‘’Sizden önce geçmiş alemlerden hiç birinin yapmadığı fuhşu mu getiriyorsunuz. Şüphesiz siz, kadınların yanısıra erkeklere şehvetle geliyorsunuz. Hayır, siz taşkınlık eden bir kavimsiniz.  [7/Araf Suresi 80-81]

Uyarılara rağmen bu amelden vaz geçmedikleri için haklarında yok edilme kararı çıkmıştır. Bir gece sabaha karşı helak olmuşlardır. Bu vaka, sonraki nesillere ibretlik olması için Kuran'da yer almıştır.

''Dediler: Ey Lut! Şüphesiz ki biz rabbinin (insan suretine bürünmüş melek) resulleriyiz. Sana ilişemezler. Artık çık ailenle birlikte gecenin bir kısmında. Ve sizden birisi geriye bakmasın. Hanımın hariç. Şüphesiz ki onlara isabet edecek olan şey ona da isabet edecek. Şüphesiz ki onlara vaad edilen (helak olma zamanı) sabahtır, sabah yakın değil mi?'' ''Artık emrimiz geldiği zaman üstünü altına çevirdik. Üzerlerine istif edilmiş pişmiş taşlar yağdırdık. Rabbin katında işaretlenmiş (taşlar). Bunlar zalimlerden uzak değildir.'' [Hud Suresi 81-83] 
Helak olan Lut Kavmi

İslam'da eşcinselliğin büyük günah olduğu bu ayetlerden anlaşılmaktadır. Günahın sebebi hem nikah düşmemesi hem de aynı cinsle olmasıdır. Eşcinsel ilişki katmerli zinadır. Karşı cinsle zina bile üç büyük günah (25:68) arasında sayılırken aynı cinsle zinanın nasıl bir cürüm olduğunu siz düşünün artık.


''Onlar ki Allah ile birlikte başka ilaha yalvarmazlar. Allah'ın haram kıldığı nefsi haksız yere (kısas ve savaş dışında) öldürmezler ve zina etmezler. Kim bunları yaparsa günah cezasıyla karşılaşır.'' [Furkan Suresi 68] 

Allah'ın helak ettiği bir kavmin amelini savunmak zalimlere meyl etmektir. Allah'ın bir emrini beğenmeyen kişi zalim olacağı için, Lut kavmini savunanlar da zalimlere meyl etmiş olacaktır.

Zalim kimselere meyl etmeyin yoksa size de ateş dokunur. Sizin için Allah’tan başka evliya yoktur. Sonra yardımsız kalırsınız. [11/Hud 113]

Zalimlere meyl eden kişiler, Allah'ın yolundan saptıkları için fıkhetme yeteneği gider, iyiyle kötüyü, doğruyla yanlışı ayırt edemez hale gelir. Zalimlere karşı çıkanlar ise daha hikmetli olur. Eğer zalimlere meyl ederseniz  ''Lut kavminin torunuyuz, velev ki ibineyiz'' gibi söylemler ile karşımıza çıkan eşcinsellere destek olarak tanrıya kafa tutmuş olursunuz. Bu pankartı açanlar aslında bize değil Allah'a kafa tutuyorlar. Bize göre hava hoş kardeşim, ister ibne olun ister kevaşe. Sonunuz ne olacak bu gidişle? Lut kavmi nereye gittiyse siz de oraya gideceksiniz. Seçim sizin tabi.

 

Homoseksüelliğin hayvanlarda görülmesini bahane olarak sunanlar ise, insanın farklı bir tür olduğunu unutmuşlardır. Yahut, insanı da gelişmiş bir hayvan türü olarak gören darwinizm'in etkisinde kalmışlardır. Evrimcilere göre insanlar konuşabilen ve dik yürüyebilen hayvan türüdür. Öyleyse hayvanlarda görülen davranışların insanlarda görülmesine şaşılmamalıdır. Sokak ortasında sevişmek, erkek erkeğe ilişkiye girmek, avret yerini herkese göstermek gibi hayvani özellikleri sergilemek çok doğaldır. Dinler ise; avret yerini açmamak, nikahsız ilişkiye girmemek, zina etmemek, güzel konuşmak, yardımlaşmak gibi kurallar getirdiği için özgürlüğün düşmanıdır haşa.

İnsan türü 📄"...yarattıklarımızın bir çoğundan üstün kıldık." (17/İsra 70) ayetinde belirtildiği gibi hayvanlardan farklı özelliklere sahiptir. İnsanı hayvanlardan ayıran şey zaten ahlak kuralları ve ruhudur. Ruh ise; bakmak ile görmek arasındaki, duymak ile dinlemek arasındaki farktır. İnsanlarda ruh olduğu için sadece işitmez, aynı zamanda dinleyerek öğrenir, sadece bakmaz aynı zamanda gördüklerini yorumlayabilir. Hayvanlarda bu özellik yoktur. Öyleyse bize bu özelliklerin verilmesi sebebiyle hayvanlara ibretle bakmamız gerekir. Hayvanlar çıplak geziyor diye, sokak ortasında sevişiyorlar diye onlara özenmek olmaz.

Diğer bahane ise ''doğuştan böyle, içimden geliyor'' iddiasıdır. Aslında izlediği pornografik içeriklerden etkilenip heveslenmiş, o zevki denemek istemiştir. Yahut içinden gelen dürtüye boyun eymiş, kendini eşcinsel olarak kabul etmiştir. Hatta izlediği müstehcen videolardaki fantezileri kendisinde deneyerek vücudunun zevk alma biçimini değiştirmiştir. Alışkanlık olunca ise geri dönememektedir. Öyleyse şeytan bu düşünceyi aklımıza getirince yapmamız gereken şey, onu taşlamaktır. Herşey zihinde başlar, bu dürtüyü kabul etmemek gerekir. İçinden farklı fanteziler denemek gelebilir ama bunun sapıklık olduğunu kabul etmek lazımdır.

Bu konuda yapılmış bir araştırma da var. ‘’..Cinsel yönelim bir seçim değildir ama cinsel davranış açıkça bir seçimdir.’’ (Kraliyet Psikiyatrlar Derneği 2007 https://tr.wikipedia.org/wiki/Eşcinsellik) Demek ki insanlar bu işe kalkışmadan önce şeytanın aklına getirdiği düşünce ile mucadele ediyor. Sonra bunu kabul edenler fıtratını bozuyor, red edenler hetero olarak devam ediyor. Zaten doğal olan karşı cinsle heteroseksüel ilişkidir. Gerçek sevgi ve gerçek merhamet ancak karşı cinsle evlenerek mümkün olur.

Onunla huzur bulasınız diye, size kendi nefsinizden eşler yaratması onun ayetlerindendir. Sizin aranızda sevgi ve merhamet kıldı. Şüphesiz bunda derin düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır. [30/Rûm Suresi 21] 

Diğer yollar sadece cinsellik dürtüsünü tatmin etmeye çalışmaktır. İnsanı yaratan ilahımız gerçek sevgiyi ve gerçek merhameti nerede bulacağımızı kendi nefsinizden eşler ifadesiyle belirtmiştir. Sonuç olarak homoseksüellik sevgi değildir, aydınlık değildir, gök kuşağı değildir. İçine düşenlerin yukarı çıkması zor olan derin bir kuyudur. Eşcinsellik dışkı dolu bir çukurudur, hayvan leşiyle dolu bir kuyudur, psikolojik sorundur. Karşı cinsle evlenmek ise çimlerde oturmaktır, çiçekleri koklamaktır. En azından böyle inanıp böyle konuşmak gerekir. Homoseksüelliği normal görmek ise helak olan kavimle aynı akıbete sebep olacaktır. Bu dünyadaki tek cümleniz sonsuz ahiret hayatınızı etkileyecek. Deprem olduğunda nasıl korkuyorsanız o korkuyla bu konuyu düşünün. Onur yürüyüşü denilen ama nesilleri bozmayı hedefleyen bu oyuna gelmeyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

My Instagram